Jogi nyilatkozat

 

Jelen honlapot az Erste Ingatlan Kft. készítette kizárólag tájékoztatás céljából. A honlapon elérhető bármilyen dokumentáció és/vagy információ kizárólag akkor tekinthető ajánlatnak, ha arra kifejezett felhívás történik. A mindenkori aktuális honlapon, a hatályos elérhető információk szerepeltetése érdekében minden szükséges lépés megtörtént, ennek ellenére az Erste Ingatlan Kft. nem vállalhat felelősséget azok mindenkori teljes mértékű valódiságáért és hitelességéért. A jelen honlapon megjelenő információk és dokumentációk külön értesítés nélkül változhatnak.

A honlapon megjelenő nevek, kifejezések, logo-k, képek, grafikák, elgondolások, adatok és információk védjegyoltalom, illetve szerzői jogi védelem alatt állnak, és kifejezetten a honlapokon való megjelenést célozzák. Ennek megfelelően az  Erste Ingatlan Kft. előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, az internetes honlapról származó tartalom, vagy tartalom-rész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.

Az Erste Ingatlan Kft. nem vállal felelősséget a jelen honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyag hozzáféréséből, azok előzetes értesítés nélküli módosításából, illetve közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap részleges vagy teljes használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, vírusból vagy vonalhibából eredő kárért és/vagy veszteségért való felelősséget az Erste Ingatlan Kft. kifejezetten kizárja.

Az Erste Ingatlan Kft.-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek közvetve vagy közvetlenül az Erste Ingatlan Kft. weboldalaihoz kapcsolódnak.

 

Ingatlankereső

Válasszon kategóriát!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Elérhetőségeink 

Erste Ingatlan Kft.

H-1138 Budapest,

Népfürdő u. 24-26.

Tel.: 06 1 268 4300

Fax: 06 1 268 4022